Apartaments al delta de l’Ebre

Viu els nostres apartaments al teu aire

Apartaments al delta de l’Ebre per unes vacances a la teva manera

Per gaudir de la natura amb total llibertat de moviment, viu les teves vacances o escapades en els allotjaments d’ús turístic i apartaments al delta de l’Ebre. En una ubicació ideal i unes instal·lacions que comptem amb tot l’equipament d’una llar, preocupa’t només de viure cada segon amb nosaltres a la teva manera.

Els nostres apartaments al delta de l’Ebre

També et pot interesar... Apartaments a la Ràpita

Per unes vacances com a casa, tria apartaments al delta de l’Ebre

L’experiència de viure la singularitat en un parc natural com si fos casa teva la trobaràs en l’oferta de turisme rural i apartaments del delta de l’Ebre. El lloguer d’apartaments és la millor manera de gaudir al teu aire d’unes vacances amb la família, amb amics o amb la parella, perquè tindràs tot allò que necessites per al dia a dia. Els nostres apartaments tenen espai per a diverses persones i la possibilitat de comptar amb la companyia del teu gos o mascota, compten amb l’equipament i el mobiliari indispensables per donar-te totes les comoditats i la confortabilitat que desitges.
Els apartaments del delta de l’Ebre també compten amb piscina i la seva ubicació és idònia perquè puguis accedir amb facilitat a les zones comercials i les platges del nucli urbà més proper.

Lloguer vacacional d’apartaments al Delta

El lloguer vacacional d’apartaments al delta de l’Ebre posa a les teves mans la possibilitat d’escollir quina de les moltes activitats que tens a l’abast prefereixes per experimentar en aquest espai natural. Viure de primera mà el delta de l’Ebre és de l’única cosa que t’hauràs de preocupar si aquesta és la teva opció.
Caldrà que decideixis si vols gaudir d’una sortida i una posta de sol des de les platges desertes, si vols recórrer amb bicicleta els camins de les llacunes o els camins entre arrossars, si fas una parada en el trajecte per observar les aus que hi viuen durant l’any, si vols practicar alguna de les activitats aquàtiques que pots fer a la badia dels Alfacs o si vols degustar al mig de la mar els productes estrella de la zona, el musclo i l’ostra.
A l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre et proposem totes aquestes activitats i un llistat d’allotjaments de turisme rural i apartaments al delta de l’Ebre perquè puguis escollir el millor per fer la estada inoblidable.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust