L’Estació Nàutica de la Ràpita renova la seva campanya de venda creuada d’activitats

L’Estació Nàutica la Ràpita – delta de l’Ebre anunciem que, dins del Pla d’Acció d’aquest any, hem renovat la campanya de venda creuada d’activitats adreçada als nostres allotjaments i restaurants col·laboradors. Amb aquesta iniciativa, volem seguir potenciant el turisme local i oferir als visitants una experiència completa i enriquidora.

Hem actualitzat el disseny dels nostres expositors per a recepcions, integrant un codi QR que facilita l’accés ràpid i còmode a la informació sobre les nostres activitats. Amb aquesta nova eina, els visitants podran accedir a tota la informació que necessiten només escanejant el codi amb el seu telèfon mòbil.

Aviat distribuirem aquests nous expositors als nostres allotjaments i restaurants col·laboradors per assegurar-nos que tots els nostres socis tinguin aquesta eina pràctica per oferir als seus clients. Els negocis interessats a disposar d’un expositor poden posar-se en contacte amb nosaltres per sol·licitar-ne un.

Gràcies per la vostra col·laboració i suport continuat!

Per a qualsevol consulta o per sol·licitar un expositor, podeu contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic o telèfon.