Apartaments a la Ràpita

Els nostres apartaments estan fets per a tu
> >
Apartaments a la Ràpita

Apartaments a la Ràpita per a unes vacances al teu aire

Si vols viure unes vacances al teu aire, els allotjaments d’ús turístic i apartaments a la Ràpita et permetran viure cada segon a la teva manera. Apartaments ben ubicats i completament equipats que cobriran totes les teves necessitats per fer dels teus dies amb nosaltres una experiència completa.

Els nostres apartaments a la Ràpita

També et pot interesar... Apartaments al delta de l’Ebre

Per a unes vacances a la teva manera, tria apartaments a la Ràpita

El lloguer d’apartaments i allotjaments d’ús turístic és una bona manera de gaudir com a casa d’unes vacances i escapades d’oci amb la família, la parella, els amics i els companys. Els nostres apartaments compten amb espai per a diverses persones en una, dues o tres habitacions, amb totes les comoditats i confortabilitats d’una llar, fins i tot per a persones amb mobilitat reduïda. Equipats i moblats amb tots els serveis necessaris per al dia a dia, no hauràs de pensar en res més que a instal·lar-t’hi.
La seva excel·lent ubicació prop de la mar i del centre del poble et facilita l’accés a les zones comercials, a les zones esportives i d’oci de la Ràpita. Gaudir de les diverses activitats que hi pots fer només tindrà un desavantatge per a tu, haver d’escollir quina prefereixes.

Viu les teves experiències des dels apartaments de la Ràpita

Tens al teu abast poder capbussar-te en les aigües tranquil·les de les platges de la Ràpita, passejar pels carrers del poble, on viuràs l’essència de la vila i de la seva gent, podràs trobar racons amagats com el monestir de les monges santjoanistes o arribar-te fins al port pesquer per conèixer el funcionament de la subhasta del peix en la llotja que més captura i factura de tot Catalunya.

Al port esportiu tindràs accés a les moltes activitats aquàtiques per viure experiències úniques a la badia dels Alfacs, des de la pràctica de caiac, bici o vela, fins a passejos en barca i degustacions de musclos i ostres enmig de la mar de l’Ebre. Sense oblidar les rutes turístiques que pots fer al delta de l’Ebre o en altres municipis de les Terres de l’Ebre.

Per viure unes vacances a la teva manera, res millor que triar els allotjaments d’ús turístic i apartaments de la Ràpita. A l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre posem a la teva disposició un llistat d’apartaments per fer de la teva estada una experiència còmoda.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust