Èxit rotund en la Festa de la Sega de l’Arròs i la neteja de la Punta de la Banya a la Ràpita

L’Estació Nàutica de la Ràpita vol expressar el seu agraïment i satisfacció després de l’èxit rotund de les activitats celebrades aquest passat cap de setmana. Tant la Festa de la Sega de l’Arròs, el 14 de setembre, com l’acció de neteja de la Punta de la Banya, els dies 14 i 15 de setembre, han comptat amb una participació massiva que ha superat totes les expectatives.

Festa de la Sega de l’Arròs: una immersió cultural amb gran afluència

La Festa de la Sega de l’Arròs, celebrada el dissabte 14 de setembre, va congregar un gran nombre de participants que van voler viure de primera mà una de les tradicions més arrelades al Delta de l’Ebre.

L’esdeveniment no només va ser una festa, sinó també una oportunitat per reforçar la connexió amb la cultura arrossera de la zona.

Neteja de la Punta de la Banya: una acció col·lectiva pel medi ambient

Els dies 14 i 15 de setembre, la Punta de la Banya, un dels paratges més emblemàtics i vulnerables del Parc Natural del Delta de l’Ebre, va acollir una acció de neteja ambiental organitzada per l’Estació Nàutica de la Ràpita amb el suport de l’Ajuntament de la Ràpita, el Parc Natural i la Reserva de la Biosfera.

L’acció va reunir desenes de voluntaris compromesos amb la preservació de l’entorn natural, que van retirar una gran quantitat de residus acumulats en aquest espai natural protegit. Gràcies a l’esforç col·lectiu dels participants, es va aconseguir millorar significativament l’estat de l’ecosistema costaner i marí, contribuint a la seva conservació.

Aquest cap de setmana no només ha estat una celebració de la nostra tradició arrossera i del nostre compromís amb la natura, sinó també una mostra de la capacitat col·lectiva per fer del Delta de l’Ebre un lloc millor i més sostenible.

Ens sentim profundament orgullosos de la resposta ciutadana i esperem comptar amb tots vosaltres en futures edicions per seguir gaudint, preservant i protegint els nostres espais naturals.

Estació Nàutica de la Ràpita

Publicada el
Categorizat com BLOG