Lloguer de motos d’aigua a la Ràpita

Patina sobre la mar de l’Ebre amb moto d’aigua

Flueix per la mar amb el lloguer de motos d’aigua a la Ràpita

El lloguer de motos d’aigua a la Ràpita et permetrà fluir per la mar de l’Ebre i descobrir un espai natural únic d’una manera diferent. Si n’ets un expert, podràs pujar a la moto i recórrer la badia dels Alfacs al teu aire; si no, et guiarem.

Lloguer de motos d’aigua a la Ràpita

No Posts Found

Viu la badia dels Alfacs a motor

Pujar a una moto d’aigua a la Ràpita i sortir a descobrir la badia dels Alfacs a motor és una experiència aquàtica totalment diferent a les propostes habituals. En llogar una moto d’aigua cal tenir en compte que sortim a un espai natural i compartit i que cal preservar al màxim les condicions de respecte pel medi ambient.

Circula amb motos d’aigua

Si llogues una moto d’aigua a la Ràpita podràs fer sortides sol o acompanyat, al teu aire o guiat pels professionals, que t’aportaran seguretat a l’hora de circular pels espais de la badia dels Alfacs. La garantia és que podràs arribar als racons més allunyats del port i descobrir els indrets més amagats amb una gran comoditat.

Llogar una moto d’aigua, al teu abast

Has conduit mai una motocicleta? A la via pública és probable, i a la mar? Si vols provar aquesta experiència, lloga una moto d’aigua i en podràs constatar les similituds i diferències. En ambdues situacions cal respectar les normes de circulació, igual que les sensacions de l’aire empenyent i la possibilitat d’anar-hi acompanyat. En canvi, només amb la moto d’aigua viuràs la sensació de llibertat, pau i tranquil·litat que transmet la mar.

En una aposta decidida de l’Estació Nàutica la Ràpita – Delta de l’Ebre com a destinació de turisme sostenible, l’oferta de lloguer de motos d’aigua preveu les màximes condicions de respecte pel medi ambient i de cura per l’espai natural on vivim i on volem que estigueu com si fos casa vostra.

CLUBEN!

Gaudeix un món d’activitats i experiències úniques al teu gust