Ruta de les llacunes del Delta de l'Ebre amb bici

Pedala al teu ritme pel delta de l’Ebre
Aventura’t pel delta de l’Ebre amb una bici
Si busques una excursió plaent, encisadora i fascinant que fer prop de la Ràpita amb la parella, la família o els amics, aventura’t pel delta de l’Ebre amb una bici. Descobreix l’espai natural protegit més prolífic en fauna i flora de la Mediterrània. Posem a la teva disposició el lloguer de bicicletes perquè descobreixis la ruta de les llacunes.

Una excursió per l’entorn natural de la Ràpita
Tenim la millor experiència per als amants del turisme sostenible en una excursió per l’entorn natural de la Ràpita. Recorreràs camins rurals i carrils bici que et garanteixen la tranquil·litat i l’accessibilitat al delta de l’Ebre. Per fer la ruta de les llacunes del Delta, t’oferim el lloguer de bicis i et guiem per a què coneguis les basses de l’Encanyissada i la Tancada, observis la gran quantitat d’aus aquàtiques que hi viuen, degustis els excel·lents productes km0 de la zona i gaudeixis les quilomètriques platges deltaiques. Una experiència de natura i aventura a la Ràpita que segur et seduirà.

Inclou:

- Mapa amb indicacions per a seguir la ruta
- Lloguer de bicicleta amb canvis, o bicicleta infantil.
- Es poden incloure altres accessoris

Horaris:

L'excursió està pensada per a dedicar un dia complet i poder gaudir de les parades, tot i que es pot realitzar en un migdia.
La tenda obre de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 h i de 17:00 fins a les 20:00 h. Es pot recollir i retornar les bicicletes en qualsevol moment dins d'aquest horari.

Preus:

Lloguer bici d'adult: 16€

Lloguer bici infantil: 12€

No oblidis:

Roba esportiva en funció de la temporada, i a més:

- Estiu i primavera: una gorra, protecció solar, repel·lent de mosquits, aigua, prismàtics. Al Poblenou del Delta i la Casa de Fusta hi ha restaurants i al Trabucador es pot banyar a la platja.

- Tardor i hivern: una gorra, repel·lent de mosquits, aigua, prismàtics. Al Poblenou del Delta i la Casa de Fusta hi ha restaurants.

Informació adicional:

Fiança de 20€/bicicleta per cadenat, casc i funda mòbil.

Al delta es compatibilitza la natura amb activitats tradicionals, entre elles la caça. Consulta l'itinerari d'octubre a febrer, que correspon al període de caça, per a realitzar l'itinerari amb total seguretat i tranquil·litat.

Contacte:

Natura & Aventura
Plaça del Cóc, 18
43540 Sant Carles de la Ràpita
(Tarragona) Delta del Ebro