Ruta de les llacunes del Delta de l'Ebre amb bici

Pedaleja al teu ritme pel Delta de l’Ebre
Gaudir del Delta de l’Ebre amb bicicleta és molt fàcil ja que el terreny és totalment pla i l’esforç físic és mínim. Amb la ruta de les llacunes descobriràs les basses de l’Encanyissada i la Tancada del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Aquesta ruta és autoguiada, i inclou parades als diversos miradors per contemplar el paisatge únic i la seva fauna i flora. Una ruta agradable i fàcil per als més petits.

Inclou:

- Mapa amb indicacions per a seguir la ruta
- Lloguer de bicicleta amb canvis, o bicicleta infantil.
- Es poden incloure altres accessoris

Horaris:

L'excursió està pensada per a dedicar un dia complet i poder gaudir de les parades, tot i que es pot realitzar en un migdia.
La tenda obre de dilluns a dissabte de 10:00 a 13:30 h i de 17:00h fins a les 20:00 h. Es pot recollir i retornar les bicicletes en qualsevol moment dins d'aquest horari.

Preus:

Lloguer bici d'adult i infant: 12€

No oblidis:

Roba esportiva en funció de la temporada, i a més:

- Estiu i primavera: una gorra, protecció solar, repel·lent de mosquits, aigua, prismàtics. Al Poblenou del Delta i la Casa de Fusta hi ha restaurants i al Trabucador es pot banyar a la platja.

- Tardor i hivern: una gorra, repel·lent de mosquits, aigua, prismàtics. Al Poblenou del Delta i la Casa de Fusta hi ha restaurants.

Informació adicional:

Fiança de 20€/bicicleta per cadenat, casc i funda mòbil.

Al delta es compatibilitza la natura amb activitats tradicionals, entre elles la caça. Consulta l'itinerari d'octubre a febrer, que correspon al període de caça, per a realitzar l'itinerari amb total seguretat i tranquil·litat.

Contacte:

Natura & Aventura
Plaça del Cóc, 18
43540 Sant Carles de la Ràpita
(Tarragona) Delta del Ebro