Musclarium: visita amb degustació (combinable amb golondrina)

Un paradís per als teus sentits
Vols pujar a bord de la primera musclera que es va construir a Sant Carles de la Ràpita? Vols conèixer l'ofici de l'aqüicultor? Et ve de gust assaborir les ostres fresques i els exquisits musclos del delta a sobre de la musclera?

A Musclarium podràs descobrir l'art del cultiu dels musclos i ostres de Delta de l'Ebre. Un expert aqüicultor us mostrarà tots els secrets del cultiu així com les cordes de musclos i ostres que traurà de l'aigua perquè les puguis veure. Aprendràs a obrir una ostra, podràs gaudir d'un interessant audiovisual en què es mostren tots els processos de producció d'aquests exquisits mariscs. I a més podràs degustar els notres productes acompanyats d'un bon vi o cava a bord de la mateixa musclera. Vine i gaudeix d'una experiència inoblidable al mig del mar.

Nota important:
El preu inclou únicament la degustació. Per arribar a la musclera cal reservar el transport en golondrina a l'apartat "Ruta de les muscleres" del nostre web. Tingues en compte que els dies en què la golondrina para a la musclera del Musclarium són els dimarts, dijous i diumenges (Els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes, la golondrina para a la musclera de l'Avi Agustí).

Inclou:

- Visita a la musclera i explicació sobre la cría d'ostres i musclos.
- Degustació escollida + una beguda (copa de vi, copa de cava o un refresc).

Horaris:

De Setmana Santa a Desembre: Diumenges a les 12:15
Estiu: Dimarts, dijous i diumenges a les 12:15h.

Preus:

Opció 1: musclos + beguda: 11€/persona

Opció 2: musclos i 3 ostres + beguda: 17€/persona

Contacte:

Musclarium
Moll del creuers recreatius
43540. Sant Carles de la Ràpita
(Tarragona)