Festa de la Plantada 2023

Vine a xalar de valent a la Festa de la Plantada de l'Arròs de La Ràpita!
Vine a xalar de valent a la Festa de la Plantada de l'Arròs de La Ràpita!
Tindrà lloc a la Fundació Plegadis el dissabte 17 de juny, entre les 10h i les 13h. Hi podràs veure i apendre com els pagesos feien la plantada tradicional de l'arròs, amb els camals arremangats i segan l'arròs a mà, seguint els mètodes tradicionals transmesos generació en generació. A mes, podrás participar activament en la plantada, entrant al camp tot seguint les explicacions de pagesos avesats en aquestes tasques.

A més, podràs gaudir de tot el ventall d'activitats que la Fundacio Plegadis ofereix, com són, una mostra dels estudis de l'anellament d'ocells, isites a l'Aula i altres projectes de caire mediambiental que la fundació realitza, entre ell, el projecte de noctua, on veure en directe mussols i altres rapinyires nocturs.

Per tal d'evitar aglomeracions, es realitzaran tres torns de visita d'una hora, amb una capacitat màxima de 40 persones. Per inscriure's s'ha de er reserva prèvia la pàgina web enlarapita.com, i realitzar el pagament d'1€ per persona. Aquest donatiu es destinarà al projecte Noctua.

Horaris:

Primer torn 10h
Segon torn 11h
Tercer torn 12h

Preus:

1€ per persona (donatiu projecte recuperació fauna salvatge)

Duració aproximada:

1 hora

Informació adicional:

Hi haurà tres torns per coneixer els projectes de la fundació i participar en la festa de la plantada que duraran una hora cadascun. Us podreu inscriure màxim 40 persones per torn.

*L'organització es reserara el dret d'alterar el programa per causes meteorològiques o imprevistes.

Contacte:

Partida Casablanca polígon 11, parcel·la 31-
43540 Sant carles de la Ràpita.
Tel. 616 994 030
E-mail: salessergi@gmail.com