Curs de windsurf setmanal

Aprèn windsurf en un entorn extraordinari
I per als nens més atrevits i amb ganes d'activitats una mica més intenses, us proposem cursos per a aprendre a navegar en Windsurf. Els cursos permeten iniciar-se en l'aprenentatge d'aquest esport amb l'objectiu d'acabar sent un navegant autònom i amb un bon nivell de Windsurf.

Tenim material perquè els alumnes estiguin còmodes, les taules de gran volum i les veles lleugeres adaptades a la constitució física de qualsevol alumne faciliten aquest esport que aparenta una dificultat superior. Treballem un mètode eficient perquè tots els alumnes aconsegueixin navegar des del primer dia.

Seguint els estàndards de l'Escola Catalana de Vela oferim les certificats dels 3 nivells, Bàsic, Mitjà i Avançat, que tenen com a finalitat validar l'autonomia en la navegació a vela.

La programació de cada sessió quedarà determinada pel millor aprofitament de les condicions meteorològiques i el seguiment personalitzat de cada alumne en el seu guió d'aprenentatge individual.

Inclou:

- Ús de vestuari i dutxes
- Armilla salvavides
- Certificat ECV

Horaris:

De Juliol a Setembre: de dilluns a divendres de 10h-13h

No oblidis:

Roba esportiva en funció de la temporada:

- Estiu i primavera: banyador, samarreta, una gorra i protecció solar.

-Tardor i hivern: roba d’abric, una jaqueta tallavents o impermeable. En funció del tipus d’embarcació, caldrà dur neoprè i escarpins.

Informació adicional:

Durada: 15h. 5 sessions de 3h (dilluns a divendres)
Mínim de participants: 3
Màxim de participants: 6
Embarcació que farem servir: Windsurf

Contacte:

Mesmar
C/ Sant Joaquim, 31 Baixos
Sant Carles de la Ràpita (43540) / Tarragona
MAIL: info@mesmar.eco
WEB: www.mesmar.eco
TLFNO: 609 832 171