Campus de mar - Mesmar

Del 22 de juny al 31 de juliol. Gaudeix d'un estiu ple d'activitats al mar: vela lleugera, paddle surf, caiac, windsurf y molt més.
Enguany, amb més ganes que mai, els nostres fills necessiten un estiu ple de mar, un estiu únic, i per això ho tenim tot preparat per al CAMPUS DE MAR 2020.

Seguint tots els protocols i mesures de seguretat enfront la COVID-19, us proposem un campus adaptat al nou context i a les necessitats de les famílies. Volem apropar el mar, el nostre entorn màgic, a tots vosaltres. Els nostres fills i filles desitgen refrescar-se, moure’s, sentir la natura, socialitzar-se i descobrir noves habilitats. I des del campus de mar, us farem viure aquesta experiència amb total confiança.

COM ENS ADAPTEM A LA NOVA SITUACIÓ?

· Un campus assequible. Hem ajustat el preu al màxim per tal que el campus resulti el més assequible possible degut a la delicada situació de moltes famílies.

· Un campus en espais amplis i en grups reduïts. Tenim una ràtio molt còmoda per poder atendre els més petits amb tota l’atenció que requereixen i per poder mantenir les mesures de seguretat. També disposem d’un espai ampli que ens permetrà garantir la distància social.

· Un campus adaptat a les mesures de seguretat. Higiene, prevenció i seguretat per tal d’adequar-nos a la nova situació que estem vivint.

· Un campus amb flexibilitat de cancel·lació. Disposem d’una política de cancel·lació flexible per adaptar-nos a la incertesa i possibles canvis que sorgeixen en les nostres vides.


QUÈ FAREM?

El campus de mar és un campus multimodalitat en el qual els infants aprenen a gaudir del mar, utilitzant-lo com a parc d’atraccions. Un campus divertit, intens i diferent, indicat per als amants de la mar i tot el que s’hi relaciona. Gaudirem d’activitats com:

- Vela lleugera (col·lectiva en petis grups i individual)
- Caiac
- Rem en muleta
- Snorkel
- Paddle Surf
- Windsurf
- Seguretat al mar
- Taller nàutic
- Higiene

Que anirem distribuint al llarg de la setmana, per tal que puguem aprendre de totes les modalitats. A través d’aquestes experiències, aconseguirem aproximar-nos al nostre territori, aprendre a respectar-lo, fer nous amics i millorar les nostres capacitats comunicatives i socials.

El nostre campus es celebra del dilluns 22 de juny al divendres 31 de juliol, i podreu apuntar-vos per setmanes. L’horari serà de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores, i està destinat a nenes i nens de 7 a 14 anys, que distribuirem en grups reduïts.

Preus:

El preu és de 70€ per nen / setmana**.

** La setmana del 22 al 26 de juny, en tractar-se d’una setmana de 4 dies (tenim Sant Joan, festiu, al mig de la setmana), tindrà un cost de 56€.

Servicio d'acollida de: 9h a 10h.